Καλως ηρθατε !

Καλώς ήρθατε στο blog της Ψυχοκίνησης! 

Μπορείτε εδώ να ενημερωθείτε για το Ψυχόδραμα και τις εφαρμογές του, όπως και για θέματα ψυχοθεραπείας, ψυχολογίας, προσωπικής ανάπτυξης, αυτογνωσίας, ψυχικής υγείας και αυτοβελτίωσης!

Στο blog αρθογραφεί η Δανάη Χορομίδου, ψυχολόγος, TEP Ψυχοδράματος, η οποία είναι ιδρύτρια της Ψυχοκίνησης, με έδρα στην Αγία Παρασκευή Αττικής. 

Η Ψυχοκίνηση, είναι ένας χώρος Ψυχοδράματος, Προσωπικής Ανάπτυξης και θεραπείας, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2012. Είναι ένας χώρος για το άνοιγμα της καρδιάς, την εναρμόνιση με το κέντρο μας, την αυτοβελτίωση, την απελευθέρωση της έκφρασης και ανάδυση της δημιουργικότητας και των δυνατοτήτων μας! 

Αξία δίνεται ιδιαίτερα και στη λειτουργία ομάδων, όπου επιχειρούμε να φτιάξουμε αυθεντική επαφή-επικοινωνία, βαθύ μοίρασμα και να συν-δημιουργήσουμε μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλον. 

Συναντώ τον εαυτό μου και τους άλλους, με ανοιχτότερη καρδιά, περισσότερο αυθορμητισμό, ποιοτικότερη και πιο ελεύθερη ζωή!

Σας εύχομαι καλή περιήγηση στο blog αυτό! Να συμβάλλει στην έμπνευση και τη δημιουργικότητά σας! 

Για να ενημερωθείτε περισσότερο για τις υπηρεσίες και δράσεις του χώρου, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το site της Ψυχοκίνησης!

«Η ζωή δεν είναι ένα πρόβλημα που χρειάζεται να το λύσεις, είναι ένα μυστήριο που χρειάζεται να το ζήσεις! 

Ο μόνος τρόπος για να διώξεις από πάνω σου το φόβο είναι, αντί να χρησιμοποιείς την ενέργειά σου στο να προσπαθείς να γίνεις ξεχωριστός, να την αφιερώσεις στο να γίνεις ο εαυτός σου!»