Αυτοτελή Εργαστήρια Ψυχοδράματος- Προσωπικής Ανάπτυξης

Γνωρίστε το Ψυχόδραμα!III) Βιωματικά εργαστήρια γνωριμίας με το ψυχόδραμα-Προσωπικής Ανάπτυξης

Οργανώνονται κατά τη διάρκεια του έτους, είναι αυτοτελή και απευθύνονται :


  • σε όλους όσους θέλουν να πάρουν μια "πρώτη γεύση" του πώς δουλεύουμε με το ψυχόδραμα.
  • σε όσους επιθυμούν να δουλεύουν με την Προσωπική τους Ανάπτυξη, αλλά δεν μπορούν να δεσμευτούν σε σταθερές ομάδες
Αν κάτι σε "έλκει" στο Ψυχόδραμα, αλλά και κάπου διστάζεις, το να συμμετάσχεις σε κάποιο αυτοτελές εργαστήρι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να διαπιστώσεις εμπειρικά αν πραγματικά σου ταιριάζει η μέθοδος, χωρίς δέσμευση για μακροχρόνια συμμετοχή!

Αν πάλι επιθυμείς ένα σύντομο αλλά βαθύ ταξίδι στον εσωτερικό σου κόσμο, μια εμπειρία σύνδεσης & αυθεντικής επαφής με τους ανθρώπους, ή να δουλέψεις ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί αυτό το διάστημα, πάλι βρίσκεσαι στο σημείο! 

Τα εργαστήρια είναι μια πηγή ανάσας στους γρήγορους & απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, ένα άδειασμα από αυτά που μας φορτώνουν και γέμισμα ξανά για να βγούμε πάλι έξω στη δράση. 

Μου αρέσει να τα βλέπω σαν ένα "δώρο" που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας από καιρό σε καιρό, ώστε να γειωνόμαστε στο κέντρο μας, να επαναπροσδιορίζουμε το που βρισκόμαστε σε σχέση με τον εσωτερικό μας κόσμο και τους στόχους μας. 

Είναι επίσης μια εμπειρία όπου θα "μαλακώσουμε", θα μοιραστούμε, θα απελευθερώσουμε, θα εκφραστούμε.....


Η συμμετοχή σε κάποιο βιωματικό εργαστήρι είναι απαραίτητη, προκειμένου κάποιος να μπει σε κάποια σταθερή ομάδα ή στην εκπαίδευση, αν δεν έχει προηγουμένως άλλη εμπειρία με το ψυχόδραμα.

Στα εργαστήρια χορηγούνται Βεβαιώσεις Συμμετοχής εφ' όσον ζητηθεί.

Για τα τρέχοντα βιωματικά εργαστήρια ψυχοδράματος, πατήστε εδώ.

Δοκίμασέ το!

Σχόλια