Βιωματικες Ομαδες & Workshops

                               


Ομάδα Ψυχοδράματος: Προσωπικής Ανάπτυξης
Ιανουάριος 2021

Συναντήσεις: κάθε Πέμπτη, 20.00-22.00Ο στόχος μιας σταθερής ομάδας Ψυχοδράματος, είναι αυτογνωσιακός:


μέσα στην ομάδα, κάποιος μπορεί να δουλέψει θέματα της ζωής του που τον απασχολούν, να καλλιεργήσει την ικανότητά του για πιο αυθόρμητη έκφραση, να βρει ένα πλαίσιο-ανθρώπων ζεστασιάς, στήριξης και ενθάρρυνσης, να αναπτύξει τον εαυτό του στη διαπροσωπική επικοινωνία και ενσυναίσθηση, να αναπτύξει την αυτοεκτίμησή του, να αποκτήσει μια μεγαλύτερη σύνδεση, επίγνωση και επαφή με τον εαυτό του και
να ζεσταθεί για δράση, δηλαδή, να «ζεσταθεί» σε όλα αυτά που θέλει να πετύχει στη ζωή του και να πάρει ενθάρρυνση προς αυτά!


Έτσι η ομάδα γίνεται, ένα πλαίσιο που σε εμψυχώνει, σου δίνει κουράγιο και σε βοηθά να προχωράς προς τους στόχους σου, βάζοντάς σε ξανά και ξανά κοντά σε αυτά που υπαγορεύει η καρδιά!


-----------------
Σταθερή συμμετοχή των μελών στην ομάδα,για την περίοδο Ιανουαρίου 2021-Ιουνίου 2021


Έναρξη: Ιανουάριος 2021

Η ομάδα είναι ανοιχτή σε νέα μέλη
-----------------
Όροι Συμμετοχής:


Πριν την ένταξή σας στην ομάδα, πραγματοποιείται μια ατομική συνεδρία με τη συντονίστρια, ή η συμμετοχή σας σε κάποιο από τα αυτοτελή εργαστήρια ψυχοδράματος.
-------------
Επικοινωνία
Ψυχοκίνηση, Κέντρο Ψυχοδράματος και Προσωπικής Ανάπτυξης
Τηλέφωνο:2155 159120, 6943 293408
Email: info@psixokinisi.gr
Πρωινή ομάδα Ψυχοδράματος

Τετάρτες, 10.30-12.30

Έναρξη: Ιανουάριος 2021

Ερχόμαστε ξανά σε επαφή με τον εαυτό μας και τους στόχους μας, μοιραζόμαστε στην "οικογένεια" της ομάδας, αναπτυσσόμαστε...Είναι μια ευκαιρία να φέρνουμε προς τα έξω όσα μας απασχολούν στην καθημερινότητα,να εκφραζόμαστε...αντί να τα κλείνουμε, να τα προσπερνούμε, ή να μένουμε μόνοι μας με αυτά.. Η ομάδα αυτή θέλει να αποτελέσει μια ανάσα στην πορεία μας, ένα δώρο που κάνουμε στον εαυτό μας, μια φροντίδα προς εμάς...Και θέλει να μας κρατήσει εμπνευσμένους και ενεργοποιημένους.

"Be around the light bringers, the magic makers, the world shifters, the game shakers. They challenge you break you open uplift and expand you. They don t let you play small with your life.These heartbeats are your people.These people are your tribe"


Να πάρουμε λίγο περισσότερο όνειρο μαζί, γιατί από αυτό γεννιούνται τα νέα πράγματα..Πληροφορίες: 6943 293 408, 2155 159 120 (Δανάη Χορομίδου)

Χώρος: Ψυχοκίνηση, Υακίνθου 7, Αγία Παρασκευή (πλησίον μετρό Αγ.Παρασκευής)


* η  ομάδα θα είναι ανοιχτή σε νέα μέλη


Σχετικά Άρθρα: